2017. 01. 15
Most megismerhetsz egy fantasztikusan hatékony italt, amely kioldja szervezetből a húgysav lerakódásokat, ezáltal tudja csökkenteni a kellemetlen ízületi fájdalmat azáltal, hogy eltávolítja a felesleges lerakódott kristályokat az ízületekből. Ezen túlmenően az egész testre jótékony hatással van, javítja a egészséget és véd a fertőzések ellen is.

2017. 01. 12
Láttam egyszer egy őrjöngő anyát, akit senki nem tudott megnyugtatni. Hiába jöttünk gyógyszerrel, injekcióval, a fejlett orvostudomány eszközeivel. Semmire sem jutottunk.

2017. 01. 11
A kenyérről sokan lemondanak önként anélkül, hogy bármi okuk lenne rá, nem fogyasztanak glutén tartalmú élelmiszereket. Mihaela Bilic diabetikus ezzel kapcsolatos gondolatait osztja meg velünk.

2017. 01. 06
Dr. Otto Wartburg német orvos és más kutatók nagyon régen, már az 1900-as években felismerték, hogy a rákos sejteket elsősorban a szénhidrátok, azon belül is a cukor látja el tápanyaggal.

2017. 01. 06
Nem kell szakemberhez fordulnod, hogy megismerd életutad. A születési hónapod meghatározza, milyen a személyiséged. Ha tisztán látsz magaddal kapcsolatban, sokkal könnyebben boldogulsz a jövőben.

2017. 01. 06
Légúti megbetegedéseknél, psoriasis és egyéb bőr problémáknál az orvosok elsősorban a tengeri levegőt javasolják. Miért hat egészségünkre és közérzetünkre pozitívan a tengeri és a hegyi levegő.

2017. 01. 05
Az agy nem alszik soha, de van néhány mód amivel stimulálható és a pihenést is elősegíti. Az agynak is szüksége van a boldogság érzetére.

2017. 01. 03
A nyolcvanas években az állati eredetű zsírokat erősen kritizálták a tudósok, sajnos kiderült, hogy ez elsősorban az étolaj gyártók által finanszírozott kutatások miatt volt, egyszerű üzleti érdekből csapták be az embereket.

2016. 12. 30
Milyen érdekes, hogy manapság a szódabikarbóna lett az egyik legolcsóbb és legsokoldalúbb termék, amely szinte a lakás összes helyiségében bevethető, szépségápolási kence készíthető belőle, valamint az egészségmegőrzés területén is megállja a helyét.

2016. 12. 30
Kevesen tudják, hogy a hétköznapi fűszernövénynek rendszeresen fogyasztva csodás egészségügyi hatásai is lehetnek!

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések