2016. 12. 18
Ez az itt olvasható természetes orvosság jobb és egészségesebb a patikai szereknél, olcsón elkészíthető, és nem kell tartani a mellékhatásoktól, mint a koleszterin vagy vérnyomáscsökkentő gyógyszerek esetében.

2016. 12. 13
A máj az ember legnagyobb mirigye, tömege felnőttben a testtömeg 2%-a (1,2 – 1,5 kg). Fontos szerepet játszik az anyagcsere-folyamatokban, méregtelenítésben, bizonyos vegyületek termelésében, ill. tárolásában.

2016. 12. 13
Ez a természetes orvosság egy ősi tibeti recrecept, amelyet évezredek óta használják a szerzetesek a tibeti kolostorokban, hogy egészségesek maradjanak, és betegségek nélkül élhessenek egész életükben. A fő összetevő ebben a titkos receptben a fokhagyma és az alkohol. Ez a szer szabályozza a vérnyomást, csökkentik a rossz koleszterin szintet, és megakadályozza a szív és érrendszeri betegségeket, így csökkentve a stroke és a szívroham kockázatát.

2016. 12. 12
Az idősek körében az egyik legnagyobb probléma, hogy elveszítik hallásukat, ezáltal elszigetelődnek a külvilágtól. A hallókészüléket sokan nem szeretik, mert nehéz használni, sípol.

2016. 12. 11
Megelőzi nagyon sok egészséghanyatlás. És nagyon sok figyelmen kívül hagyott jel, mert majd csak a durva jeleknek hiszünk. De előtte már jelek sokasága figyelmeztet, hogy gáz van!

2016. 12. 11
Hideg időben az szervezetnek sokkal több védelemre van szüksége, rengeteg baktériumnak és vírusnak kell ellenállnunk.

2016. 12. 01
Próbáld ki ezt a levest, ami hatékonyabb lehet mint az antibiotikumok.

2016. 11. 22
Elmegyünk az orvoshoz, mert nem vagyunk túl jól, felír valami gyógyszert, bevesszük, és jó esetben a betegség tünetei elmúlnak, de a kiváltó okot nem tudjuk meg, azt az orvos nem vizsgálja.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések