2016. 11. 08
Gyömbérből nagyon finom és ízletes gyömbérdzsemet készíthetünk, ami télen igazi szuper táplálék lehet a szervezetünk számára.

2016. 11. 05
Íme egy természetes recept, amitől az ősz hajszál a múlté. A haj őszülése sokszor elkezdődik már fiatal korban, a számos befolyásoló tényező között ugyanis nagy szerepet játszik a genetikai hajlam.

2016. 11. 03
Ez a különleges hagymaféle rendkívül egészséges, vitaminokban és ásványi anyagokban is gazdag. Nézzünk 15 okot, amiért érdemes a kosarunkba tenni egy pár póréhagymát, piaci körutunk során.

2016. 10. 31
Egyszerű pénzszerző trükk a méregtelenítő kúrák nagy része – véli Zacher Gábor toxikológus.

2016. 10. 30
Ez a titkos összetevő, már generációkon át vándorolt, de most mindenkivel megosztják. Ezzel a hajkezeléssel teltebb, fényesebb és egészségesebb lesz a hajad.

2016. 10. 29
A szódabikarbóna egyre nagyobb népszerűségnek örvend, mióta a kutatók felfedezték az egészségügyben és a szépségiparban alkotott szerepét. Így jöttek rá arra is, hogy a szódabikarbónás sampon csodát tesz a hajjal és szinte minden sampon erejét képes kiváltani.

2016. 10. 21
Sokak számára jó hír, hogy megjelent Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember 2017-es egészségnaptára, melyben konkrét tanácsokat ad az év minden napjára, hogy milyen teát igyunk az egészségünk védelmében – olvasható a Györgytea weboldalon.

2016. 10. 17
Tény, hogy a legtöbb időt a négy fal között töltjük, és nem csak azért, mert sokat ülünk otthon, hanem például mert a munkahelyek többsége is irodaházakban, épületekben van. Reggelente milliók indulnak dolgozni, és ha autóval mennek be, akkor szinte pár másodperc jut arra, hogy a szabadlevegőn tartózkodjanak, hacsak nem mennek gyalog.

2016. 10. 17
Sokan nem tudják, de a citrom igazi vitamin forrása a héjában rejlik, sokkal több vitamint és tápanyagot tartalmaz, mint maga a gyümölcs húsa.

2016. 10. 15
Szorongás, fejfájás, vagy puffadás gyötör? Megmutatjuk melyik ujjat kell masszírozni a gyógyulás érdekében. Yin Shun Jyutsu japán orvos szerint gyógyulásunk szó szerint a mi kezünkben van, ugyanis a kézfejünkön levő “gombok” segítségével szinte bármilyen betegség gyógyítható.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések