2016. 12. 26
Tiszavölgyi Dávid csapatvezető, a csoport alapítója és a tagok: Fekete Levente, Czirok Bence, Nagy László, Opre Vivi, Szilvási Tibor, Gyuricza Dóra. Ők heten a fiatal magyar viharvadászok.

2016. 12. 26
Egy fantasztikus 2 perces kisfilm a természet erejéről.

2016. 12. 26
Emily James egy tipikus kis hercegnő. Szereti a körömlakkot, a hercegnő ruhákat és édesanyja rúzsát. Annak ellenére, hogy egyszarvúak, varázslat és sárkányok világában él, mi felnőttek tudunk tőle egy-két dolgot tanulni.

2016. 12. 26
Vannak dolgok, amik a házasság után gyökeresen megváltoznak egy kapcsolatban. Ezekre mutatunk most néhány tipikus példát vicces képregények formájában.

2016. 12. 26
John Oens nagyon szeret vadászni és halászni, azonban más vadászokkal ellentétben John a vadászatra vonatkozó törvények minden betűjét betartja, és soha nem vadászik ritka állatfajokra. Az ő hazájában viszont megengedett prérifarkasra vadászni, hiszen az utúbbi időben túlszaporodtak, és károsítják az ökoszisztémát. Éppen ezért, csapdát is állítottak az erdőben, kifejezetten erre a célra. De ez alkalommal, amikor a vadász elment, hogy ellenőrizze a csapdát, kegyelmes volt a farkashoz.

2016. 12. 26
Olyan időket élünk, amikor rengeteg új dologgal találkozik az ember az élet minden területén. Néha szinte úgy érezzük, minden nap megjelenik egy új technológiai újítás a piacon. Veszünk egy új számítógépet vagy telefont és egy hónappal később megint elérhetővé válik egy gép, ami szebb, jobb vagy nagyobb

2016. 12. 26
Maine Coon, az egyik legnagyobb macskafajta a világon. Például az alábbi képeken látható macska bekerült a Guiness Rekordok Könyvébe. Ez a macska 123 centiméter hosszú (farok nélkül), és több mint 16 kg-os.

2016. 12. 26
Megint hétfő, megint egy rossz nap? Ha megnézed ezt a 18 képet rájössz, hogy nekik tutira rosszabbul telik ez a hétfő, mint Neked!

2016. 12. 26
Vagy a LED-es izzók elterjedése, esetleg kevesebb karácsonyfa lehet az oka.

2016. 12. 25
Imádjuk a képrejtvényeket, nem véletlenül bújjuk tehát folyamatosan a magyar grafikus, Dudás Gergely Instagramját – ott rendszeresen felbukkannak újabb és újabb “Találd meg a…” kezdetű feladványok. Megmutatjuk nektek a legújabbat, ami szerintünk a legnehezebb, és összegyűjtöttünk még négyet, ráadásként – hajrá!

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések