2017. 01. 19
Hónapokon át mondták a szentesi kórház belgyógyászatán az ápolók, hogy közülük valaki lop, az intézmény nem vette komolyan az ügyet. Végül maguk buktatták le tolvaj kollégájukat. A férfit szerdán - nem jogerősen - tíz évre ítélték.

2017. 01. 19
10 megyére adtak ki riasztást! ÓNOS ESŐ KÖZELEG!A meteorológusok a fél országra figyelmeztetést adtak ki. Napközben is fagyok lesznek.

2017. 01. 19
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megfontolná, hogy a személyautókra is kiterjessze a megtett úttal arányos autópályadíj rendszerét, amivel sokat lehetne spórolni a heti matricához képest – írja a Napi.hu.

2017. 01. 19
A pénz boldoggá tesz, de lehetséges, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata között éppen ez okozza majd az elkövetkezendő időszakokban a legnagyobb feszültséget. A pár ugyanis mesés vagyonon kényszerül majd osztozkodni.

2017. 01. 18
FIGYELEM! MÁR CSAK EDDIG FIZETHET A RÉGI KÉTEZRESSEL ÉS ÖTEZRESSEL! VILLÁMGYORSAN BEVONJÁK ŐKET! EDDIG MINDENKÉPPEN KÖLTSE EL ŐKET!

2017. 01. 18
MÉG SZINTE SENKI NEM TUD RÓLA, PEDIG NAGYOT VÁLTOZOTT JANUÁR 1-TŐL!

2017. 01. 18
Fantasztikus hírt jelentettek be! Idén is folytatódik a nagyon népszerű háztartási gép csereprogram, az eddig jól bevált pályázatokkal és a program kibővítésén is dolgoznak, azaz más készülékekre is elérhető lesz az egyösszegű vissza nem térítendő, több tízezer forintos támogatás magánszemélyeknek!

2017. 01. 18
Önkormányzat tulajdonában álló lakást bérelni két jogszabály figyelembevételével lehet. A keretszabályokat egyrészt a lakások és helységek bérletéről szóló jogszabályban találjuk, másrészt a konkrét részletszabályokat önkormányzati rendeletben.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések