2017. 01. 12
Csütörtökön kezdődik a megemelt nyugdíjak kifizetése – Hogy mennyivel emelkedett? Mutatjuk!

2017. 01. 12
Véglegesen eltörölhetik a tartozásod!: hihetetlen, de igaz a hír a magyar hatóságtól!

2017. 01. 12
Nem tiltják be a gázkonvektorokat Magyarországon. Ez azért sem lehetséges, mert a lakások csaknem felében így fűtenek. Ráadásul a konvektorok hatásfoka sem feltétlenül rossz, sőt az év végétől kaphatók lesznek a gazdaságosan működő, korszerű készülékek is.

2017. 01. 12
Pénteken több hullámban érkezhet csapadék, északkeleten hó, máshol vegyes halmazállapotú csapadék várható eső, havas eső, ónos eső formájában, de délután mindenhol havazásra válthat a csapadék formája. Élénk, néhol erős lehet majd a szél. Napközben -1, +5 fok várható.

2017. 01. 11
Egy hét alatt duplájára nőtt az influenzás tünetekkel orvosukat felkeresők száma, mely így már országos átlagban is átlépte a 150 százezrelékes járványküszöb határt, az Országos Epidemiológiai Központ ezért influenzajárványt hirdetett.

2017. 01. 11
Hiába az egész Európát sújtó extrém hideg, a migránsok továbbra is rendíthetetlenül igyekeznek a kontinensre. A hideg azonban őket is megviseli: a bolgár-török határon már többen halálra fagytak, miközben megpróbáltak bejutni az Európai Unió területére.

2017. 01. 11
Januárban nem utalnak sem családi pótlékot, sem GYEST, SEM GYETET sem más pénzeket! NE SZÁMÍTSATOK RÁ! SOK KÉRDÉS ÉRKEZETT EZZEL KAPCSOLATBAN HOZZÁNK! EZEKET PRÓBÁLJUK MOST TISZTÁZNI!

2017. 01. 10
„Olvasgatom a cikkeket és rá kellett jönnöm, az élete mindenkinek egyfelé tart. Mindenki ugyanazt akarja, és mindenki ugyan azt csinálja. Mindenki létbiztonságot akar, ezért mindenki keményen dolgozik - utcát söpör, takarít, mérnök, stb. - , és mindenki ezt tanítja a gyermekének, gyermekeinek is.

2017. 01. 10
A közúti rendőri intézkedések dokumentálására testkamerákat szerez be az ORFK; az autópálya alosztályokon alkalmaznák ezeket. A rendőrség tavaly már tesztelt egyenruhára rögzíthető testkamerákat. hogy a felvétel megfelelő bizonyítékul szolgálhasson a rendőrrel szembeni esetleges erőszakos cselekmény, egy jogtalan intézkedés, valamint egy állampolgári panasz kivizsgálása során.-írja a police.hu

2017. 01. 10
Csütörtökön megenyhül az idő viszont érkezik a hó és az ónos eső.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések