2016. 11. 24
Időnként olvashatunk olyan hasznos trükkökről, amelyek megkönnyítik az életünket. De vajon tényleg működnek ezek a trükkök? Most mutatni fogunk néhány kipróbált és bevált trükköt, ami könnyebbé teszi majd az életed!

2016. 11. 24
Nem is gondolnánk, hogy a mágnes milyen sokoldalú és hasznos találmány, amely számtalan módon megkönnyítheti életmódunkat. Az alábbi videóban 5 ilyen hasznos módszerrel ismerkedhetünk meg.

2016. 11. 24
Ha keresel egy ünnepi díszt, ami mindössze néhány perc alatt elkészíthető, mégis úgy tűnik, mintha órákba telt volna, akkor ezt a cikket mentsd el gyorsan, az imádni való baglyos fenyőtobozoknál ugyanis idén már nem találsz jobbat.

2016. 11. 21
Sok kreatív, ötletes megoldás láttam már, de erre sosem gondoltam volna. Lényegében egy masszívabb, erősebb újra felhasználható tároló-üveg kombinációt kapunk. Tárolhatunk benne bármilyen fűszer, lisztet is.

2016. 11. 21
Sokkal olcsóbban és jobb is, a pénztárcabarát tulajdonsága sem elhanyagolható.

2016. 11. 20
A kézzel készített karácsonyi dekoráció a legjobb választás, hiszen nem tömegterméket kapunk, még ha nem is annyira precíz, mint az előre elkészített díszek.

2016. 11. 20
A megfelelő tárolás sokunknak nagy kihívást jelent, ezért csokorba szedtünk 22 nagyszerű ötletet, melyekből ihletet meríthetsz.

2016. 11. 20
Ezzel az aranyos, egyszerű de mégis kreatív ötlettel, egy kis levegőre keményedő gyurma segítségével bármikor készíthetsz kis méretű üres befőttes üvegjeidből, egy ilyen aranyos manó / tündérházat, amit ha egy teamécsessel megvilágítasz egészen olyan, mintha tényleg laknának benne. Nem csak gyerekszoba dekorációs elemnek tökéletes, ajándéknak is remek lehet!

2016. 11. 19
Megtudhatod, hogyan készíts egyszerű de csodaszép fonott karácsonyfa asztaldíszt!

2016. 11. 18
A gyerekkor meghatározó momentuma volt, amikor a helyi vásárokban mézeskaláccsal leptek meg szüleink. Annyira szép volt, hogy alig mertünk beleharapni, de végül győzedelmeskedett az étvágy ereje a szépérzék fölött. Az alábbiakban egy fantasztikusan ügyes, tehetséges magyar hölgy ízletes munkáira vethetünk egy pillantást.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések