2016. 10. 26
Az alábbi fotósorozat azért készült, hogy felhívja a sérült állatokra is a figyelmet. Sokszor sajnos embertársaink miatt szenvednek maradandó sérülést a cicák, ami után menhelyre kerülnek. Az alábbi cicáknak még nehezebb dolguk van, hiszen nem elég hogy menhelyes cicák, még sérültek is. Az alábbi sorozatot megnézve reméljük hamarabb gazdára találnak.

2016. 10. 26
Most olyan korban élünk, amikor a reklámok és hirdetések végre megváltoznak és tükrözik a társadalomban végbemenő változásokat.

2016. 10. 16
Benedek Viktóriának nehéz gyerekkora volt, szülei elhagyták, és jelenleg keresztanyukájánál lakik. A lány azért jött az X-Faktorba, hogy megmutassa szüleinek, mire képes!

2016. 10. 11
Utcai zenész gitározására és éneklésére 4 kismacska gyűlt köré és hallgatta az előadást.

2016. 10. 08
Váratlan oldalról kapott segítséget a kiskutya, aki egy lefolyó árokba esett. A munkából hazafele tartó floridai rendőrkapitány egy furcsa, kétségbeesett hangot hallottak. Követni kezdték a nyafogást, majd a szomszédos telken egy kiskutyát találtak aki egy mély árokba esett.

2016. 10. 07
Egy este, vacsora előtt az apa látta, hogy a kis Csabika, Miklós bácsi unokája nagyon farag valamit. Megkérdezte, hogy mi készül.

2016. 10. 07
Fiús anyuka vagyok. Fiús anyá­nak lenni, több, mint meg­ta­ní­tani, hogyan kösse be a cipőfűző­jét, aztán hetente két­szer más­fél órát izgulni érte a foci­pá­lya szé­lén.

2016. 10. 05
A feltételezésekkel ellentétben az apukák is képesek csodálatosan harmonikus hangulatot varázsolni, ha éppen úgy történik, hogy két kis aprósággal és a házimunkával magukra maradnak. Nézd meg, hogy oldotta meg a dolgot ez az apuka.

2016. 10. 04
Egy építész igen különös megoldással állt elő az Angol főváros hajléktalan-problémájának megoldásaként. Arra gondolt, mi lenne, ha olyan kis búvóhelyeket csinálnának, amik a házfalakon vannak.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések