2016. 10. 05
Emlékeztek még a cigirágóra, aminek azért valljuk be sok íze nem volt, de csak rágtuk és rágtuk, mert nagyon menőnek számítottunk. Az pedig a menőség tetőfoka volt, amikor otthon így léptem be a lakásba és hirtelen Anyukámra majd a frász jött rá, hogy igazi cigi lóg a számban.

2016. 10. 04
A takarítás még soha nem volt ilyen egyszerű és gyors – mindössze annyit kell tenned, hogy emlékezz ezekre a trükkökre amiket találtunk.

2016. 10. 03
Symbio Wildlife Parkban heverésző koalát egy film forgatása alatt lepte meg a gyönyörű pillangó.

2016. 10. 01
Apró szépséghibájuk ellenére is tökéletesek, szeretetreméltóak és nagyon aranyosak, ez tagadhatatlan. Ha nem hiszed, nézd végig válogatásunkat… garantáltan szerelembe esel ezekkel az ártatlan teremtményekkel!

2016. 09. 30
Néhány évvel ezelőtt, ősszel mindenki párnákat tett az ablakokba, ezzel próbálták javítani a szigetelést. Mióta műanyag ablakok vannak, már nem kell emiatt aggódnunk. A lakásban kellemes lesz a hőmérséklet, a meleg nem szökik ki.

2016. 09. 30
Akik 1990 előtt születtek, azok valódi hősök, olyasféle igazi hollywoodi mindent túlélő fenegyerekek. De tényleg! Gondolj csak bele, akik 1990 előtt születtek, azaz MI, kész csoda, hogy életben maradtunk. Nekünk még nem volt gyerekülésünk az autóban, a gyógyszeres és vegyszeres üvegek könnyedén nyithatóak voltak, nem volt semmi furfangos védelemmel ellátva, de még a fiókok és ajtók sem voltak felszerelve biztonsági nyitóval. És mikor bicajozni mentünk, nemhogy könyökvédőnk és sisakunk nem volt, de még rendes biciklink sem. Azért az nem volt semmi. Mi még csapból ittuk a vizet, és azt se tudtuk, mit jelent pontosan az ásványvíz.

2016. 09. 27
Bemennek a lakásba, megbújnak a szekrényben, a háziállatokra is rossz hatással vannak. Borzasztó sok kellemetlenséget tudnak okozni a vándorpoloskák. Szerencsére van rá mód, hogy egy egyszerű házilag elkészített keverékkel távol tartsuk őket az otthonunktól.

2016. 09. 27
Ha elképeljük nyugdíjas éveinket, biztos nem mondanánk ellent a japán tervező álmodta kis házikóra - és főleg nem arra a medencére!

2016. 09. 25
A Kos rendszerint beég. Temperamentumos vagy, aki nagyon tudja, mit akar: bárkin és bármin keresztülgázolsz, hogy elérd a célod. Úttörő típus vagy és a legtöbb emberről azt gondolod, hogy köcsög. Gyorsan rápirítasz másokra, türelmetlen vagy és megveted az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem értesz, mint hogy kiboríts mindenkit a környezetedben. Fejjel mész a falnak, viszont nem kell félteni, mert kemény a fejed - már az elemiben is megmondták. Tele vagy szeretetéhséggel, de nem nagyon tudsz szeretni. Számodra az a legfontosabb, hogy meglegyen minden anyagi és érzelmi háttered; csodálják az emberek a szépségedet, és a baromi nagy arcodat, mert csak ettől leszel boldog. A szerelemben is fontos a számodra, hogy a partnered mindent meg tudjon adni, amire csak szükséged van, és hogy csodáljon téged - egyszerűen buksz a gyengén fejlett személyiségű lábtörlőkre. Hasonlóképp építed fel a karrieredet is: Keményen küzdesz önmagadért, és bármilyen módszert bevetsz a győzelem érdekében - a hivatali ranglétrán felfelé

2016. 09. 25
A Cat show, amelyre a közelmúltban került sor Vilniusban, Litvániában adta az ötletet, hogy a már interneten is megtalálható véletlenszerű hasonló fotók helyett egy direkt fotósorozatot mutasson be egy fotós. Ez pedig nem más mint a macskák alulról.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések