2016. 09. 25
A Kos rendszerint beég. Temperamentumos vagy, aki nagyon tudja, mit akar: bárkin és bármin keresztülgázolsz, hogy elérd a célod. Úttörő típus vagy és a legtöbb emberről azt gondolod, hogy köcsög. Gyorsan rápirítasz másokra, türelmetlen vagy és megveted az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem értesz, mint hogy kiboríts mindenkit a környezetedben. Fejjel mész a falnak, viszont nem kell félteni, mert kemény a fejed - már az elemiben is megmondták. Tele vagy szeretetéhséggel, de nem nagyon tudsz szeretni. Számodra az a legfontosabb, hogy meglegyen minden anyagi és érzelmi háttered; csodálják az emberek a szépségedet, és a baromi nagy arcodat, mert csak ettől leszel boldog. A szerelemben is fontos a számodra, hogy a partnered mindent meg tudjon adni, amire csak szükséged van, és hogy csodáljon téged - egyszerűen buksz a gyengén fejlett személyiségű lábtörlőkre. Hasonlóképp építed fel a karrieredet is: Keményen küzdesz önmagadért, és bármilyen módszert bevetsz a győzelem érdekében - a hivatali ranglétrán felfelé

2016. 09. 25
A Cat show, amelyre a közelmúltban került sor Vilniusban, Litvániában adta az ötletet, hogy a már interneten is megtalálható véletlenszerű hasonló fotók helyett egy direkt fotósorozatot mutasson be egy fotós. Ez pedig nem más mint a macskák alulról.

2016. 09. 23
Elém került egy cikk Facebookon az elmúlt heti műsor nézettségekről. A ValóVilág 8 nevet viselő "csodálatos" reality show-t naponta átlagosan 450.000 ember nézi meg TV-ben, további 350.000 ember nézi vissza online. Ez összesen 800.000 ember naponta.

2016. 09. 22
Sokszor gondot okoz, hogy hogyan kombináljuk össz a meglévő ruháinkat. Ebben próbál segíteni ez a cikk, ahol megmutatunk 20 őszi színkombinációt. Reméljük, hogy hasznos lesz mindannyiótoknak.

2016. 09. 21
Ha böngészőről vagy, akkor az imádom gombra kattintva szívecskék tömkelege jelenik meg a monitorodon, ez aztán az újítás....

2016. 09. 09
Sajnos sok idióta - elnézést de nem találok szebb szót rá - az autóban evés után az útra dobálja a szemetet. Még ha gyümölcs azaz lebomló hulladék lenne sem erkölcsös ez. Sajnos a rosszabbik eset, amikor a mekis esetleg csipszes zacskót, műanyag flakont dobnak az útra. A videóban szereplő környezetszennyezők biztosan nem tesznek többet ilyet!

2016. 07. 25
Ismeretlen csenget be a lakásba, és ezt állítja? Ezt kell tenned, ha nem akarsz áldozattá válni! A betörők szeretnek bejutni az áldozat lakásába, hogy feltérképezzék azt, vagy éppen ott helyben károsítsák meg a lakót, illetve a tulajdonost.

2016. 07. 25
A Szerencsekerékben, amikor már mindent sikerült kiforgatni, amikor már minden betűt megtalált és csak egy egyszerű magyar szólást kellett volna bemondani.

2016. 07. 25
Nekünk bejött. Nézzük meg, rád mi jellemző? A számmisztika szerint nem mindegy, hogy a hónap melyik napján születtél. A születési dátumunkban, illetve az élet egyéb területein gyakran felmerülő számoknak nagy jelentősége van életünkben.

2016. 07. 25
Ez a mindjárt 100 éves teszt ma is legjobb módja annak, hogy megtudjuk, miként működik a logikai gondolkodásunk.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések