2017. 01. 16
Az építészek csodálatos ötlettel rukkoltak elő, a Tolkien regény kedvelőinek hobbit házakat terveztek. Ezek a moduláris gyorsházak gömb alakúak, és egymásba illeszthető elemekből készültek, de a legérdekesebb tulajdonságuk, hogy 3 ember 3 nap alatt felépítheti őket.

2017. 01. 11
Nálunk még újdonságnak számítanak, de a skandináv országokban gazdaságosságuk és hatékonyságuk miatt már rendkívül elterjedtek az úgynevezett tömegkályhák és a tömegtűzhelyek.

2017. 01. 03
Valószínűleg csak kevesek bakancslistáján szerepel, hogy egy napon felújíthasson egy tetőtől talpig omladozó, 161 éves malomipari épületet. De hála az egykoron gyárként szolgáló ház új tulajdonosainak, az amerikai Wisconsinban csoda történt.

2016. 12. 30
Európa legkisebb háza Svédországban áll, egy gyönyörű erdős területen. Alig 22 négyzetméter területű és tartozik hozzá egy tároló helyiség is.

2016. 12. 27
Tudtad, hogy a kövek kerítésépítés céljára is felhasználhatóak? Ezek a természetes kőből készült kerítések bizonyos tekintetben még erősebbek és tartósabbak mint a beton kerítés…

2016. 12. 15
Ennek a kis faháznak 3 szobája van. Nagyon tetszik a tervezés, igazán mesebeli. Én pontosan egy ilyen szeretnék!

2016. 11. 12
A legtöbb ajtótámasz gumiból vagy fából készül, egyszerű, célnak megfelelő, viszont senki sem figyel rá különösen. Azonban az alábbi ajtótámaszok az egész lakás hangulatát képesek megváltoztatni és minden nap szórakoztatni tudják a vendégeket.

2016. 11. 08
Bizonyára már sokan gondolkodtatok azon, hogyan is tudnátok magatoknak minél kevesebb pénzt, azaz pénztárca kímélő módszerrel, de ugyanakkor kreatív megoldásokkal feldobni akár lakásotokat? Világszerte hódít a raklap mánia a lakberendezésében.

2016. 11. 03
A közeljövőben lakásfelújítást tervez? Talán a tervlista olyan hosszú, hogy az egész csak egy álomnak tűnik? Ebben a cikkben segíteni szeretnénk mindazoknak akik ilyen munkálatokat terveznek. Megmutatjuk, hogy milyen sokat segítenek a kövek abban, hogy lakásunk barátságos otthonná alakuljon át.

2016. 11. 01
Ha varázslatossá szeretnénk tenni a karácsonyunkat, nincs más dolgunk, mint egy kicsit befelé figyelnünk, és elkészítenünk a szívüknek legmegfelelőbb dekorációt. A saját kezűleg készített dekorációk sokkal belsőségesebbek, meghitt és örömteli hangulatot árasztanak.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések