2016. 10. 31
A konyha egy olyan helyiség, ahol legtöbbször a minél egyszerűbb és időhatékonyabb megoldásokra törekszik az ember. Ezért mi 20 praktikus és hasznos konyhai kiegészítőt szedtünk össze, melyek megkönnyíthetik a munkánkat.

2016. 10. 26
Manapság egyre nehezebb megbirkózni a nagy lakások árával és fenntartásával járó költségekkel.

2016. 10. 23
Giancarlo Zema római szakember főképp a félig elsüllyedt építészeti struktúrákra specializálódott.

2016. 10. 22
A kanadai Joseph Dupuis házáról a Huffington post írt. A három konténerből összerakott házban fűtés és légkondi is van. Az alapterülete 35 négyzetméter, az ökológia lábnyomot pedig például napelemmel csökkentik. Van külön konyharész, zuhanyzó és hálószoba és fatüzelésű kályha is, azonban a vécét a törvényi előírások miatt csak kint tudták megcsinálni.

2016. 10. 22
Egy apuka megszerette volna lepni a gyermekeit és ezt építette nekik a hálószobába. Több szintes, TV néző kanapé részt is tartalmaz, amivel már több mint 4 ember is nyugodtan álomra hajthatja a fejét. Ki ne szeretne egy ilyen emeletes ágyban pihenőre térni.

2016. 10. 22
Nagyon tetszetős rusztikus fa pavilonban, nádtetős, ahol el lehet tölteni egy szép időt a családdal és a barátokkal. Körülbelüli adatok: padló átmérője 4,20 m (kb) tető átmérője 5 m .Már több szakember is kínálja nálunk ugyan nem ezt a terméket de teljesen hasonlót,természetesen nem szerény áron.Egy kis kreativitással készíts te is hasonlót szerény összegből.

2016. 10. 19
Minden négyzetméter értékes! Használd ki a legkisebb sarkot is!

2016. 10. 19
A napenergiát a tető alatt egy speciális, folyadék-alapú réteg gyűjti össze, és továbbítja a fűtési vagy elektromos hálózathoz. A napkollektoros rendszer rugalmas, és bármilyen hagyományos fűtési rendszerhez hozzá illeszthetik – írja a lajk.startlap.hu.

2016. 10. 17
Előfordulhat, hogy a kertünket valaha ékesítő fák némelyike elfárad: megbetegszik, kiszárad, szél csavarja. Kisebb fák esetében könnyen megoldható a dolog fejszével, fűrésszel, ásóval, de egy élemedett korú példánynál jó eséllyel az egész kertet is feláshatjuk, ha meg akarunk szabadulni a gyökerektől. Marad tehát a tuskó, amelybe azonban könnyedén új életet lehelhetünk, így ismét éke lehet a kertnek. Gyűjtöttünk néhány ötletet, hogy lehet a kivájt vagy kilyuggatott tuskóból a porta üde színfoltja.

2016. 10. 16
A kézzel készített dolgok mindig különlegesek mert szenvedéllyel és odaadással készülnek. Az egyedüli hátránya, hogy nagyon hosszú út vezet a megvalósításhoz, de a végeredmény mindenképpen megéri.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések