2016. 10. 16
A szomszédok azt hitték, hogy lovakat fognak tartani. Aztán kiderült, hogy egy igazi lakóépület lett a sok szalmabálából!

2016. 10. 16
Fontos, hogy a hálószobád az otthonosság érzését keltse Benned, amikor belépsz oda. Mivel legfőbb rendeltetése a pihenés és alvás, lehetőleg az ágyon kívül ne sok minden legyen benne. Rendkívül fontos a szoba falainak színválasztása. Kerüljük a sötét és túl intenzív színeket. A piros, bordó és narancssárga színektől feszültek leszünk, nem tudjuk kipihenni magunkat.

2016. 10. 15
Hoztunk nektek lenyűgöző balkon, virágláda, kaspó inspirációt, mivel a nyár is gyorsan közeleg,és aki a virágot szereti rossz ember nem lehet - mondja a közmondás.

2016. 10. 14
A télikert házaink, lakásaink egyik legvonzóbb pontja, főképp a burjánzó növényzet, a kellemes védettség jut róluk eszünkbe. Nálunk mégis elég kevés a jól megépített télikert.

2016. 10. 14
A mai bejegyzésben olyan kertszépítő ötleteket gyűjtöttem csokorba, amelyek látványa vagy épp csak egy kis részlete megragadott, elindított bennem valamit.

2016. 10. 13
Ezeknek az egyedi tervezésű kandallóknak a láttán mindenkit elönti az irigység! Neked melyik a kedvenced?

2016. 10. 13
Amiről a legtöbben csak álmodozni mernek - Fényűzés a tetőfokon!

2016. 10. 12
A garázsnak egyik legfontosabb tulajdonsága az kellene legyen, hogy tágas legyen, hogy ne csak az autó férjen el, hanem egy egyéb dolgokat is tárolni lehessen benne. De soha nem gondoltam, hogy a garázsban élni is lehetne.

2016. 10. 10
A férfi egy dobogót készített, alatta elfér az ágy, amit csak alváshoz kell kihúznia. Felül pedig egy kényelmes dolgozószoba várja, amikor hazatér. Nézd meg, milyen szuperül alakította át a lakója!

2016. 10. 10
Nehéz megtalálni a jó és egyben megfizethető otthont a mai piacon. Ha megtaláltuk álmaink lakását, még ott vannak a költségek, hogy ízlésesen berendezzük. De a blogger és designer Whitney Leigh Morris rájött, hogy nem feltétlenül kell, hogy sokba kerüljön. Csak egy kis kreativitásra van szükség.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések