2016. 12. 19
Egy gondoskodó apa, aki életében először tartja kezében gyermekét, vagy egy kutya, aki gazdája betegsége ellenére is ugyanolyan hűséges és szerető gazdájához, mint előtte, vagy egy szerelmes férfi, aki megcsókolja barátnőjét, aki tolószékbe került – vannak olyan pillanatok, amelyek megérintik a lelkünket. Az alábbi fotók bebizonyítják, hogy a nehézségek ellenére is érdemes küzdeni és élni!

2016. 12. 19
Egy csodálatos történetet mutatunk nektek, amiben egy szegény kutya életét változtatták meg, örökre. A kutyust Peru egyik városának az utcájáról mentette meg egy járókelő. Az eb úgy állt ott, mintha a saját halálát várná. A képet elnézve borzasztó élete lehetett eddig, de szerencsére ez most véget ért.

2016. 12. 19
Az amerikai metrókon sokan árulnak rózsát. 1 dollárba kerül egy szál de nem könnyű eladni őket, mert nem sok ember akar rózsát vásárolni.

2016. 12. 18
CSODÁLATOS volt ez az előadás !A második körben a három finalista egy-egy duettet énekelt a mentorával. Opitz Barbi Tóth Gabival lépett a színpadra és a mentor slágerét énekelték el közösen.

2016. 12. 17
A nő és a férfi egy évvel ezelőtt randevúzott egymással először. Két hete azonban kiderült, sokkal több közük van a másikhoz, mint azt valaha is gondolták volna.

2016. 12. 16
Egyperces kisfilm az elfogadásról, amit mindenkinek látnia kellene.

2016. 12. 15
Egy idős asszony nem engedte, hogy a gyermeket tartó nő leüljön az elsőbbségi helyre, kellett a hely a táskájának. Az utasok azzal támadták, hogy nincs első osztályú jegye.

2016. 12. 15
Robbie Williams és Nicole Kidman - Something Stupid

2016. 12. 14
Ez év januárjában elárasztották az interneten egy öt éves afgán kisfiúról (Murtaza Ahmadi) készült képek, akiről kiderült, hogy Messi legnagyobb rajongója, hiszen a szegénység sem akadályozta meg őt, hogy Lionel Messi mezt viseljen. A kisfiú nejlonzacskóból készített magának Messi-mezt, és így szurkolt a világklasszis Messi-nek.

2016. 12. 13
A gyermekek nagyon szeretnek énekelni, de sajnos nem minden felnőtt érti meg ezt, főleg nem a tömegközlekedéssel utazó emberek.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések