Nem egyezett bele a műtétbe.

A francia színész és rendező egészségi állapota kiszámíthatatlan. A 82 éves Alain Delon-on az orvosok már képtelenek segíteni.

A világsztárnak elviselhetetlen csípőfájdalmai vannak, azonban az állapota már nem engedi meg, hogy műtéttel segítsenek rajta.

Nemrégiben a színész mindenkit lesokkolt, temetésének részleteivel, amit már eltervezett és mindenkivel tudatott. Ez arra utal, hogy egyre többet gondol a halálára és a végső megpihenésre.

„Az élet már nem tartogat semmit számomra. Mindent láttam, amit látni lehetett. De nagyon gyűlölöm ezt a jelen kort. Gyűlölöm az embereket, akik körülvesznek, hiszen minden csak egy színjáték, vagyis nem más, mint egy helyes életmód paródiája.” – idézi a színész szavait a Filantropikum.

Mivel a színész mindig is állatbarát volt, temetésével kapcsolatban sem volt meglepő az elvárása, miszerint kutyáinak sírja mellé szeretne ő is kerülni.

A Paris Match újságíróinak azt a birtokát is megmutatta Franciaország közepén, amely a színész 50 másik kutyájának sírját is rejtegeti. Ez számára a legideálisabb hely arra, hogy fájdalmai megszűntével, örök nyugalomba helyezzék.

Alain Delonnak nagy fájdalmai vannak / Fotó:Northfoto