Így van most:– Semmilyen előzménye nem volt, nem voltam beteg, nem fájt a torkom, nem fáztam meg, egyszerűen csak elment a hangom. Utólag kiderült, ez egy vírusos fertőzés, ami a hangszálaimat támadta meg – mesélte a Blikknek Ördög Nóra, aki augusztusban napokra elnémult. Tegnap este került adásba az az epizód, amelyben jól hallatszik, hogy a műsorvezető hangjával nincs minden rendben.

– A forgatásról kivittek egy fül-orr-gégészhez, aki azt mondta, „ilyenkor szokták az Operában is leengedni a függönyt”. Kiderült, hogy nem létezik semmilyen gyógymód, varázspirula, ami megszünteti a tüneteket, egyszerűen muszáj pihentetni – mondta a műsorvezető a diagnózisról.

Az aznapi forgatást még végigcsinálta, de sokat küzdött a hangjával és a tehetetlen dühvel is, amit azért érzett, mert munkaképtelenné vált.

– Nagyon bántott, borzasztó érzés volt, mert végül arra jutottunk, hogy a következő forgatási napot elhalasztjuk – árulta el Nóra, akivel hasonló még nem történt karrierje során.

– Még soha nem fordult elő, hogy miattam kellett lefújni egy forgatást. Ami plusz bosszantó volt a dologban, hogy nem éreztem rosszul magam, a közérzetem teljesen jó volt, de hangom nem volt. Volt szerencsém élő műsorban is dolgozni, ahol láttam énekeseket hasonló nehézségekkel küzdeni: kegyetlen érzés. Sajnos, benne van a pakliban, és most én is átéltem ezt – tette hozzá Nóra, akinek szerencséjére a lefújt adás után pont egy olyan hétvége következett, amelyiken nem volt munkája, így ki tudta pihenni a betegséget.

Sokba került a csatornának

Ördög Nórát a leginkább az zavarta vírusos hangszálgyulladásában, hogy sok pénzébe került a csatornának. Nem olcsó, ráadásul rengeteg szervezést igényel egy hónapokkal előre lefixált forgatási nap csúsztatása.

– Az, hogy én kiestem a munkából, az egész stábot érintette, és ennek sajnos költségei is voltak. A vendégekkel új időpontot kellett egyeztetni, nem beszélve a rengeteg emberről, aki egy ilyen produkcióban dolgozik, a sminkesektől kezdve az operatőrökön át a közönségig – sorolta Ördög Nóra.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!