Egy egész család lehet hálás neki.



Az édesanya egy éve szülte meg gyermekét, aki sajnos halva született meg. Nick DeClemente egy cukrász, akihez a nő azt a kérdést intézte, miszerint van-e olyan tortájuk, amelyet a hétvégén fognak átvenni, de nincs kifizetve még. A férfi igencsak meglepődött. Megkérdezte, kifejezetten gondol-e valakire, de a válasz nemleges volt. A nő erre sírva fakadt, és elmesélte történetét.

Egy éve született halva kisbabája, és szeretne tisztelegni a gyermek előtt. Egy másik egyéves kisgyermek születésnapi tortáját ezért szeretné kifizetni.

Nick teljesen ledöbbent, majd az egyik munkatárs a cukrászdában kereset egy még ki nem fizetett tortát. Egy David nevű kisfiú egyéves születésnapi tortája így kifizetésre került a gyászoló édesanya által, aki rendkívül hálás volt a cukrászdának.

'Úgy érzem, ez gyönyörű példája annak, milyen erősek is a nők' - mondta a cukrász. A férfi éppen most várja gyermekét, így különösen meghatotta a történet. Ugyan a nő nevét nem tudja, reméli, elmesélheti majd neki, hogy mennyien éreznek együtt vele a történet megosztását követően.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!