Imádni fogod ezt a módszert!Annyi sokféle tisztítószert és más terméket lehet már kapni, amellyel a mosási folyamatot megkönnyebbítjük, a ruhákat pedig megkímélhetjük.

Ezeknek a termékeknek azonban elég borsos is az áruk, nem is beszélve róla, hogy mennyi kémiai anyagot tartalmaznak, amik a legtöbb embernél bőr irritációt váltanak ki.

Szerencsére létezik egy filléres csodaszer, ami képes egyben megoldani a problémánkat és bárki, bármilyen ruhához nyugodtan használhatjuk.

Töltsünk egy kevés ecetet a mosógépbe, így ruháink sokkal tisztábbak lesznek, és egészségesebbek maradnak. Mutatjuk mire jó az ecet:

1. Töltsünk egy csésze ecetet a mosógépbe, hogy könnyebben megőrizhessük a ruháink színét. Továbbá az ecet csökkenti a habzást, és felerősíti a mosószer hatékonyságát.

2. Használjunk ecetet az öblítő helyett, sokkal puhábbak lesznek a ruháink tőle.

3. Az ecet olyan savakat tartalmaz, amik könnyedén eltávolítják az izzadás, és a dezodorfoltot a ruhákból.

4. Tegyünk egy fél pohár ecetet a mosógépbe, így megakadályozhatjuk, hogy fehér foltokat hagyjon a ruhákon a mosószer.

5. Az ecet semlegesíti a kellemetlen szagokat, többek közt az ételszagot, és a cigarettafüstöt is.

6. Ha nagyon koszosak a ruháink, mosás előtt áztassuk egy éjszakára ecetes vízben. Keverjünk el egy fél csésze ecetet, és forróvizet, ebbe áztassuk a ruhákat, majd mossuk ki a megszokott módon.

7. Ha ruháink tele vannak kisállatszőrrel, az ecet erre is megoldást nyújthat. Használjunk a mosáshoz ecetet, és könnyen megszabadulhatunk a szőrtől.

8. Az ecetsav semlegesíti a statikusságot, vagyis ruháink nem töltődnek fel.

9. A fürdőruhát, és a fehérneműket mosás előtt áztassuk ecetes vízbe. Ezáltal sokkal jobban ki tudjuk fertőtleníteni őket.

10. A mosógépből könnyen el tudjuk távolítani a vízkövet az ecet segítségével.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!