Biztosra veszi hogy így akart üzenni neki.



Valerie Stultz igen szoros kapcsolatot ápolt a nagymamájával. Rengeteg időt töltöttek együtt, és mindent közösen csináltak, amikor kislány volt. Számára nagyija otthona jelentette a boldogságot, a biztonságot és a felhőtlen gyerekkort.

Ám, amikor nyolcadik osztályos lett, messzire költöztek tőle, így már csak nyaranta láthatta szeretett mamáját. Ez nem jelentette azt, hogy eltávolodtak egymástól: a szünidő alatt végig nála volt, és telefonon is tartották a kapcsolatot.

Nagymamája az égből üzent a lánynak

Ahogy Valerie nőtt, egyre több komoly dolog került szóba köztük. Az egyik beszélgetésük során a lány megígérte neki, hogy lediplomázik, és azt is, hogy egy olyan férfihoz megy majd feleségül, aki jószívű, igazán szereti őt, és nem akarja soha megbántani. Sajnos az idős hölgy már nem érhette meg mindezeket. Nem sokkal később súlyos állapotban kórházba került, és, mikor több hét után felébredt, az első dolga az volt, hogy beszélhessen telefonon az unokájával. Hamarosan viszont annyira rosszul lett, hogy a családnak végső búcsút kellett vennie tőle. 

Nem lehetett ott Valerie diplomaosztóján, és nem találkozhatott szerelmével sem. Az esküvőjük előtt a lány mégis úgy érezte, szeretett nagymamája helyesli az esküvőt, és az égből küldött neki egy jelet, hogy ezt tudassa vele.

Image #2

Felpróbálta nagyija egykori menyasszonyi ruháját, és nemcsak, hogy a mérete tökéletes volt, de a fazonja is pontosan olyan volt, amilyenre vágyott. A lány megnyugodott, mert égi jelnek vette ezt.

Image #3

A ruha olyan hófehér volt, mintha új lenne, és minden szempontból tökéletes: Valerie úgy érezte, szeretett nagymamája ezzel jelzi számára fentről, hogy helyesli az esküvőt, és azt is, hogy jó férfit választott maga mellé.

Image #4
A nagy napon édesanyja egy ajándékcsomaggal lepte meg őt: a nagyi szekrényében talált figura volt benne, melyen a következő felirat szerepelt: „Az én unokám. A gyönyörű menyasszony”

Image #5

Nagymamája az esküvőjére tartogatta ezt az apróságot, és Valerie úgy érezte, most az égből küldte az ajándékot. Nyugalom, boldogság töltötte el: tudta, hogy helyesen döntött azzal, hogy hozzámegy szerelméhez.

Image #6

A nagy napon minden tökéletes volt: úgy érezte, nagymamája ott van velük, és intézkedett, hogy semmi se sülhessen el rosszul.

Image #7

Nagymamája fotójával a csokrán vonult az oltárhoz, és így mondta ki az igent. Férjével azóta is boldogok, mert tudja, lelki társához ment hozzá, méghozzá szeretett nagyija beleegyezésével.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!