Pokol volt a fiatal hercegnőnek!



Diana Spencer úgy gondolta, hogy valóra válik az amiről kislányok milliói csak álmodnak, férjhez megy egy herceghez Károlyhoz és boldogan élnek míg meg nem halnak... A rózsaszín köd már a nászúton felszállt! Gyorsan rádöbbent, hogy Károly szíve egy másik nőért Camilla Parker Bowles-ért dobog

Már a nászút előtt nem bírta ki Károly és szeretőjével töltött pár lopott órát, a fiatal hercegnő, sírórohamot kapott, hogy újdonsült férje már most megcsalta őt.

Mi sem mutatja jobban, hogy megviselte a fiatal hercegnőt, minthogy a lelkiállapota rengeted betegséget idézett elő, bulimián és anorexián is átesett, depressziós volt és szorongás gyötörte. Miután bebizonyosodott a rendszeres félrelépés a betegségei elhatalmasodtak rajta, váliummal akarták kezelni, de ebbe nem ment bele, mert úgy gondolta, hogy túlságosan kiszolgáltatottá válna amit kihasználhatna a család!


A nyilvánosság előtt, a nászutas fotók egy boldog pár képét tükrözték innentől csak egyre rosszabb és rosszabb lett a Károllyal való kapcsolat - a hercegnek nem tetszett, hogy már nem az a vidám, bűbájos, cserfes lány, akit elvett, Diana pedig szép lassan meggyűlölte Károlyt a viszonya miatt és már meg sem próbált a kedvére tenni.
"Sosem lesz belőled király!" - vetette oda neki dühében többször is, mert tudta, hogy ez fájó pont a férjének.

A megdöbbentő történetet, ami a boldog nászutas fotók mögött áll Sally Bedell Smith derítette ki, aki korábban Erzsébet királynő életéről is írt már behatóan.

Forrás: Femina.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!