Nem fogsz ráismerni!



Tizenegy éve nyerte meg a tehetségkutatót, 25 éves korára izmos sármőr lett Utasi Árpiból.

Szerencsés

Gondoskodik nagybeteg szüleiről, segít eltartani a kishúgát, barátnője pedig nincs: a csantavéri Utasi Árpika bő egy évtizede nyerte meg a tehetségkutatót, a mesés díjával együtt. A nyereményautóját eladta, és abból vett egy öreg házat, ahová viszont újságíró nem teheti be a lábát. “Szerencsésnek tartom magam, akkor még fel se fogtam, hogy mennyit kell egy házért dolgozni, és van, akinek egy élet munkájából sem telik rá” – mondta a Storynak Árpi néhány hónapja, aki most molnárlegényként dolgozik.

Molnárlegény

Árpi ma már huszonöt éves, a közösségi oldalára azonban hosszú évekig nem nagyon tett fel friss, nyilvános képet magáról. Nemrég azonban igen. Ezeken jól látszik, hogy az egykor apró kis legényke mára érett férfivé cseperedett. És bizony, kevesen mennénk birokra a meglett molnárlegénnyel. A nyári interjújában azt sem hallgatta el, picit azért csalódott, hogy a magyarországi álom számára hamar véget ért. Ugyanakkor a nyereményét szerinte jó helyre fektette be, így maradtak tartalékai.

Legszebb mese

Még egy dolgot nagyon fontosnak tartott megemlíteni az interjúban a Csillag születik nyertese: Árpi szerint Fábry Sándor segítsége nélkül sosem jutott volna idáig. Rögtön meg is hívta magukhoz a showmant. „A Story magazinon keresztül üzenem, jöjjön el hozzám Csantavérre, hozza magával a kislányát is” – így az ukásza az egykori mentorának. „Gyakran kérdezik tőlem, melyik mesém a legszebb. Olyankor azt felelem: az, amelyik a saját életemről szól” – mondta a lapnak nyáron Árpi.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!